Szexi fehérnemű szett, 833 diáklány jelmez, fehér S/M

Szexi fehérnemű szett, 833 diáklány jelmez, fehér S/M. A három részes szexi fehérnemű szett a Fehérnemű Álom Fehérnemű Webáruház jelmezeinek egyik újdonsága, melynek tartozéka egy átlátszó, puha tüllből készült top, egy fehér tangás szoknya és egy pár szexi bokafix.
11.990 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Szín
Méret

Termékleírás

Szexi fehérnemű szett, 833 diáklány jelmez, fehér S/M

A három részes szexi fehérnemű szett a Fehérnemű Álom Fehérnemű Webáruház jelmezeinek egyik újdonsága, melynek tartozéka egy átlátszó, puha tüllből készült top, egy fehér tangás szoknya és egy pár szexi bokafix.

A pikáns felnőtt jelmez felsője hátán kapoccsal záródik, átlátszó, virágmintás anyaga testre simuló, mell alatt varrott, érzékien tárja a szemlélő elé viselőjének formás kebleit.

A szexi jelmez rövid fazonú szoknyája fodros kivitelű, buján fedve fel a popsit. A szexi fehérnemű mindhárom elemén, a szoknyán a felsőn és a bokafixen egyaránt egy-egy kis fekete masni díszeleg, fokozva a férfi tekintetekre gyakorolt hatást.

Hölgyeim és uraim, ez a kacér diáklány jelmez a hétköznapokat feldobandó szerepjátékok pompás eszköze lehet, lepjék hát meg kedvesüket ezzel a pompás ruhadarabbal. 

A 833-CST-2 fehér diáklány jelmez legfontosabb termékjellemzői:

Ellenőrzött minőség Állítható kapcsok Minden irányban rugalmas anyag

Méret: S/M
Szín: Fehér

Mérettáblázat

Fekete testharisnya, BS021 cicaruha

Egy igazán erotikus testharisnya a Passion kollekcióból! A fekete cicaruha ujjatlan, vállpánt nélküli kivitelben készült, alján szemérmetlenül nyitott, fokozva...

Szexi plus size fehérnemű, Caramella hálóing XXL

BS074 nyitott testharisnya, piros cicaruha

Rafinált formatervezésű piros harisnyaruha a Passion fehérneműk gyártójától. A BS074 piros cicaruha különleges mintázattal díszített, testre simuló necc hálós anyaga kényelmes viseletet, és erotikus megjelenést biztosít. A buja piros fehérnemű ágyékban nyitott kivitelű...

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)