Szexi felnőtt jelmezek az Obesssive-től!

Erotikus és szexi jelmezek az Obesssivetől!

 

Te is fantáziálsz néha arról, hogy kipróbáld a szerepjátékokat? Erre kiválló alkalom lehet a farsang, csempészd be a hálószobádba ennek a hangulatát!

Tedd le a mindennapok gondjait, csukd be a hálószoba ajtót, és már indulhatsz is az álmaid megvalósításának útján.

Az Obsessive szexi és erotikus jelmezek elvisznek téged a vágyaid birodalmába, de vidd magaddal a párodat is, hogy együtt bújhassatok bele azokba a karakterekbe, melyekről titokban fantáziáltok!

Üzleti útjaid során hányszor álmodoztál arról, hogy egy csinos kis stewardess kisasszony csak a te kívánságaidat, vágyaidat teljesíti a repülőn?

Itt a lehetőség! Ajándékozd meg párod egy szexi jelmezzel, és indulhattok is a felhők fölé! A  szexi stewardess máris hozhatja a frissítőt a fárasztó nap után. Ugye milyen remek lezárása lehetne ez egy fárasztó napnak?

https://www.fehernemualom.hu/termekek/stewardess-jelmez/szexi-stewardess-jelmez-kek-miniruha-tanga-es-sapka

 

Esetleg Te is ábrándoztál már arról, hogy Te vagy a szexi "playboy" nyuszi, és magadba bolondíthatod a férfiakat? Ráadásul még titokban is maradsz, mert nem fog kiderülni, hogy ki is tartózkodik a maszk mögött. Ez az erotikus jelmez, senkit nem hagy hidegen, hiszen amint beindul a szerelemed fantáziája, akkor már jó úton jársz! Légy titokzatos, és csábító is egyben!

Bunny nyuszi jelmez, szexi öt részes body szett

 

Mi lenne, ha a vacsorát egy különleges öltözékben szolgálnád fel párodnak? Az erotikus pincérnő jelmez segít, hogy egy nehéz nap után mind a ketten egy páratlan élményben részesüljetek.

Négy részes Servgirl szexi pincérlány jelmez

 

Vagy hazavinnéd az irodai munkádat, ám otthon szükség volna egy szexi és szolgálatkész titkárnő segítségére? Válaszd ki a kívánt karakter megformálásohoz számodra legmegfelelőbb szexi jelmezt a fehérnemű webáruházban! Rendeld házhoz, és mire hazatérsz, már a saját otthoni titkárnőd fogja teljesíteni kívánságaidat!

Szexi titkárnő jelmez, Secretary harisnyatartós szett

 

A fantáziádnak csak Te és Szerelmed szabhat határt!

Ha még mindig kérdések vannak benned, hogy miért lenne szükséged egy szexi felnőtt jelmezre, akkor talán a következő pár sor meghozza a kedvedet, hogy egy új szintre emeld a szerelmeddel a kapcsolatotokat.

Mi történik, ha egy szexi jelmezbe bújsz?

  • Ilyenkor megszűnnek a gátlásaid, kiélhetitek titkos álmaitokat, fantáziátokat, és ezen vágyaitok megéléséhez és beteljesítéséhez ezek az erotikus fehérneműk nagymértékben hozzásegítenek.
  • Az „Új” nő vagy férfi, akivel szemben találod magad egy ilyen alkalommal, különös izgalmat, pezsgést visz az együttlétekbe.
  • Itt aztán igazán mindegy, hogy csábító, vagy csábított szerepébe bújsz, a lényeg hogy mindketten élvezni fogjátok a dolgot.
  • Egy magasabb szintre emelkedik a kapcsolatotok, hisz jobban megismeritek egymás vágyait, álmait, melyek aztán további magaslatokba tudnak repíteni benneteket.

Válasszatok folyton bővülő érzéki és szexi felnőtt jelmezeink közül, és induljatok el közösen vágyaitok útján!

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on is: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy iratkozz fel hírlevelünkre (amit megtehetsz a főoldal lap alján)!

Üdvözlettel:

Fehérnemű Álom

Fehérnemű Webáruház

             www.fehernemualom.hu

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)