Új LivCo Corsetti cicaruha kollekció érkezett!

Új kollekciónk a LivCo Corsetti szexi és erotikus fehérneműk gyártójának különleges cicaruha, testharisnya kínálatát tartalmazza. A teljes cicaruha kollekciót rugalmas, elasztikus, necc hálós anyagok, különleges és egyedi formatervezés ötvözete jellemzi. A szexi és erotikus termékcsalád megálmodói a termékeit a csúcsminőség, méretpontosság és kényelem szem előtt tartásával hozta létre. Az új cicaruhák teljes kínálata a LivCo Corsetti újdonságok kiemelt linkre kattintva található. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül bemutatjuk a bodystocking termékcsalád tagjait:

Nahima cicaruha, fekete testharisnya S/L

 

 

Nahima bodystocking a LivCo Corsetti cicaruha kínálatából. Az erotikus fehérnemű kollekció újdonsága ez a páratlan fehérnemű darab, melyből sugárzik a bujaság és az erotika.

A cicaruha nagy szemű hálós anyaga rafináltan fedi fel a női test minden gyönyörűségét a kíváncsi férfi tekintetek előtt. A fekete cicaruha hátul nyakban megkötős kivitelű.

Rugalmas harisnyatartóként funkcionáló pántok kötik össze a pikáns felső részt a combharisnya résszel.

A rugalmas hálós anyag lehetővé teszi átlagos S, M és L-es konfekció méretre való viseletét egyaránt. Bevállalós, vadóc hölgyek kedvenc randi fehérnemű viselete.


Fekete cicaruha, Sanrevelle testharisnya S/L

 

 

Rugalmas necc hálóból készült cicaruha különlegességünk a Sanrevelle bodystocking. A fekete cicaruha hasonlít a Kshama cicaruhához, azzal a különbséggel, hogy vállpántos kivitelű, a rugalmas necc anyag testre simuló, tökéletesen követi a női test vonalát. Az erotikus cicaruha necc anyaga egyedi motívumokkal díszített, a fehérnemű felső részét és comb részét rugalmas, nyúlékony pántok kötik össze.

A testharisnya univerzális, hiszen rugalmasságának köszönhetően átlagos S, M és L konfekció méretre egyaránt hordható(Részletek a mérettáblázatban). A Sanrevelle cicaruhát ajánljuk minden vásárlónknak, aki kedveli az erotikus kivitelezésű fehérneműket, és szeretne egy kis pezsgést vinni a szürke hétköznapokba...


 

Erotikus fehérnemű, Ajsza fekete cicaruha, S/L
Cicaruha, Turquoise fekete testharisnya, S/L
Buja cicaruha, Zoleen testharisnya, fekete S/L
Amani cicaruha, fekete testharisnya S/L

 

A rövid ujjú, fekete színű erotikus fehérnemű egyediségét a mintázata adja. A sűrű szövésű, nagy szemű necc hálós cicaruha finoman öleli körbe viselője testét.

Az alul pikánsan nyitott testharisnya nagyon merész kialakítású, hisz olyan a dekoltázs kialakítása, mely szinte a köldökig szabadon hagyja a bodystocking viselőjének hasát.

Az erotikus cicaruha hátsó része pedig szintén hátközépig nyitott. A fekete cicaruha nemcsak a látvány élményét adja, hanem viselőjét, és kedvesét feledhetetlen élmények világába is eljuttathatja.

A cicaruha univerzális S/L méretben rendelhető.

 


 

Szexi fekete bodystocking a LivCo Corsetti cicaruha kollekcióból. A cicaruha egyedi kialakításának köszönhetően igazán csábító fehérnemű viselet. A testharisnya háromsoros vállpánttal készült, elöl harisnyatartószerű pántok kötik össze a felső részt a combharisnya résszel. A cicaruha hátulról nézve úgy néz ki, mintha egy szexi fekete body volna viselőjén és egy pár hozzá illő szexi fekete combfix. A fekete cicaruha minden irányban rugalmas, elasztikus anyagból készült, testre simuló, gyönyörűen kiemeli a női test minden báját.Igazi "hancúr fehérnemű", ebben a harisnyaruhában igazi meglepetésben részesítheti kedvesét.

A cicaruha univerzális S/L méretben rendelhető.


 

Cicaruha kollekciónk különlegessége a Zoleen bodystocking, mely garantáltan felkorbácsolja a vágyakat. A fekete necc hálóból készült cicaruha méltán érdemelte ki az erotikus fehérnemű jelzőt, hiszen a testharisnya rugalmas anyaga testre simuló, a pikánsan tárja a szemlélő elé a fehérneműt viselő minden báját.

Ha ez még nem volna elég, a cicaruha alul szeméremben és hátul fenék részen buján nyitott. A látványt fokozandó, különleges mintázatok díszítik a testharisnya teljes felületét.

A cicaruha anyaga minden irányban rugalmas, elasztikus, így S, M és L-es konfekció méretre is hordható. (Részletek a LivCo Corsetti gyári mérettáblázatában)

 

 

Hát ez a fekete cicaruha méltán érdemelte ki az erotikus fehérnemű elnevezést, hisz ebben ízig végig csábító vadmacska lehet.

A teljes testet fedő fehérnemű, rendkívül rugalmas puha anyagból készült, így remekül kihangsúlyozza viselőjének idomait. A hosszú ujjú bodystocking mellrészének kialakításánál arra törekedtek, hogy a csodálatos dekoltázzsal hívja fel magára szemlélőjének figyelmét. Amint pedig a tekintet egyre lejjebb vándorol a hosszában virágdíszítéses erotikus cicaruhán, végül elér az alul pikánsan nyitott részhez. Az erotikus fehérneműt pedig hátul is érdemes végég pásztázni, hisz a talprésztől a hátközépig végig futó virágmotívum elvezet a hátat csak pár vékony pánttal összekötő felső részhez, mely szabadon hagyja a hátat.

Ugye nem csak a látványt szeretné kipróbálni?

Reméljük felkeltették kedves látogatóink érdeklődését fehérnemű különlegességeink, exkluzív és szexi fehérnemű kínálatunk folyton bővül, ha további újdonságainkat is szeretné megtekinteni, kattintson "Új fehérnemű kollekció" kiemelt linkünkre, melyen minden gyártónk újdonságát megtalálhatja egy helyen. Jó böngászést és sikeres vásárlást kívánunk minden leendő új, és törzsvásárlónk számára.

Rendeljen könnyen, gyorsan, készletről, közel 800 féle fehérnemű különlegességből! Fehérnemű webáruházunk a nap 24 órájában várja kedves látogatóit és vásárlóit. Kiszállítás 1-4 munkanapon belül.(a kiválasztott szállítási és fizetési módtól függően)

Üdvözlettel:

          Fehérnemű Álom Fehérnemű

                       Webáruház

             www.fehernemualom.hu

Ha elnyerték tetszését híreink, termékeink, kérjük csatlakozzon hozzánk a FACEBOOK-on is: https://www.facebook.com/fehernemualom