Oriens - Az érzéki és szexi fehérnemű kollekció

A Fehérnemű Álom Fehérnemű Webáruház elhozta számodra a keleti csábítás szexi fehérnemű kollekcióját. Az Oriens fehérnemű család közös jellemző...A Fehérnemű Álom Fehérnemű Webáruház elhozta számodra a keleti csábítás szexi fehérnemű kollekcióját.
Az Oriens fehérnemű család közös jellemzője a lehelet vékony, átlátszó fekete anyag és a fekete-kék csipkedíszítés. Egy kollekción belül minden fehérnemű fajtát megtalálsz.

A sort, tanga, az alul nyitott body, a corset és a szexi hálóing kétféle méretben (S/M, L/XL) rád vár, hogy éld át ezt a csodálatos fehérneműk által nyújtott élményt. Élmény neked és a párodnak egyaránt. A szemet gyönyörködtető – erre a szexi fehérnemű kollekcióra jellemző - dekoltázs és a nyakban megkötős kialakítás, melynek köszönhetően a hát érzékien szabaddá válik, garantált siker.
Az Obsessive szexi és erotikus fehérneműk gyártója most emelt az eddigi magas színvonalon úgy, hogy ezt a minőségi fehérnemű kollekciót számodra is elérhetővé tette.
Miért válaszd az Oriens fehérnemű családot? Mert a kollekció teljes palettája lehetőséget kínál számodra, hogy a szolid tanga és bugyi mellett a luxust, eleganciát és érzékiséget képviselő fűző szett, valamint hálóing mellett megtaláld az erotikus fehérneműk kategóriáját képviselő alul nyitott body-t is, mely a forró és tüzes hangulatú együttlétek tökéletes fehérnemű választása számodra.

Amint megérzed a finom anyagot testeden, mely sokat ígérő módon hangsúlyozza minden porcikádat, előbújik belőled a csábító Nő, így pedig senki sem tud neked ellenállni. Tegyél egy próbát!

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)