Ragyogj az új Bijou testékszer kollekció különleges darabjaiban!

Ragyogj az új Bijou testékszer kollekció különleges darabjaiban!

 

Itt a lehetőség, hogy belevesd magad a fehérnemű kiegészítők világába. Válogass kedvedre a fehérnemű webáruház kínálatában megtalálható Obsessive Bijou testékszer kollekcióból!

Az ékszer az az ajándék, aminek egyetlen nő sem tud ellenállni, mivel a férfiak pedig vizuális típusúak, nagyon fontos számukra a látvány, így ezzel az új kiegészítővel mind a két félnek nagyon sok örömöt lehet szerezni.

Indulj el egy új úton, és nézz körbe a női csábítás eszközének kincsestárában.

A testékszerek több csoportba sorolhatók.

Vannak merészebb darabok, melyeket egy szexi fehérneműhöz vagy akár anélkül viselheted, mert remekül kihangsúlyozzák az alakodat. Ilyen például a  Bijou-904, amely igazán különleges darab, mert a dupla láncos testékszer láncai lágyan ölelik körbe derekadat, ahol egy kis kapoccsal záródnak.

Exkluzív testékszer, Bijou-904 nyaklánc

Az exkluzív darabokat hordhatod egy testre simuló dressz vagy blúz kiegészítőjeként is. Ugye milyen jól mutat a Bijou 906-os ezüstszínű lánc, egy fekete body-n? A letisztult stílust képviselő lánc nyakban és derékban egy-egy kapoccsal záródik.

Exkluzív testékszer, Bijou-906 nyaklánc

 

A másik nagy kedvenced lehet a Bijou 903-as, ami az Obsessive Bijou kollekciójának egyik ékköve. Az aranyszínű nyakláncból 5-5 lánc fut végig a tested két oldalán, egészen a csípődig, onnan pedig egy-egy láncban végződően, a nyaklánc hátsó részéhez kapcsolódik vissza. Elbűvölő látványt nyújt a női testen ez az ékszer.

Exkluzív testékszer, Bijou-903 nyaklánc

 

Ám ha kilépnél a komfortzónádból, és eléggé bevállalós vagy, akkor a következő erotikus kiegészítő biztosan tetszeni fog.

Légy merész, és mutasd meg bátran a női test szépségeit, ebben segít a Bijou 902-es testékszert!

Exkluzív testékszer, Bijou-902 nyaklánc

 

Ha pedig megtetszettek ezek a gyönyörű darabok akkor most két olyan ékszert mutatok be, ami eddig nem igazán volt sorolható az ékszerek kategóriájába, viszont a fehérneműkhöz, a csábításhoz szorosan hozzátartoznak ezek a látványos kiegészítők.

Próbáld ki az ezüst színű bilincset vagy a láncos harisnyatartós verzióját a Bijou ékszerkollekciónak!

Exkluzív testékszer, Bijou-907 bilincsLuxus fehérnemű kiegészítő, Bijou-905 testékszer

 

Az mesés ékszerek tartósságát és a jó minőséget a 100% cink ötvözet garantálja. Remélem felkeltette érdeklődésedet a pompás Bijou testékszer kollekció! A további darabokat keresd a testékszerek alatt.

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy az INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

Várunk sok szeretettel:

          Fehérnemű Álom

       Fehérnemű Webáruház

       www.fehernemualom.hu

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)