Exkluzív testékszer, Bijou-904 nyaklánc

A csodálatosan elbűvölő testékszer pompásan mutat viselőjének fedetlen testén, ám remek kiegészítője lehet egy szexi fehérneműnek, egy dressznek vagy akár egy..
8.000 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Szín
Méret

Termékleírás

Exkluzív testékszer, Bijou-904 nyaklánc
Minden nő szereti az ékszereket, a csillogást. Az aranyszínű, ragyogó nyaklánc egy igazán különleges darab. A dupla láncos testékszer láncai lágyan omlanak a csípődre, ahol a derekadat körbe ölelve a fenekednél találkoznak. A két láncot egy kis kapocs köti össze mind a nyak, mind a fenék résznél.
A csodálatosan elbűvölő testékszer pompásan mutat viselőjének fedetlen testén, ám remek kiegészítője lehet egy szexi fehérneműnek, egy dressznek vagy akár egy body-nak is.
A nyaklánchoz válaszd a fehérnemű webáruházban megtalálható szexi B124 fekete tüll body-t vagy egy pikáns fehérnemű kiegészítőt a melldíszt!

Tartósságát és a jó minőséget a 100% cink ötvözet garantálja.

Méret: One size(egy méret)
Szín: Arany
Mérettáblázat

Luxus fehérnemű, Dinah fekete body

Csábítók figyelem! Megérkezett a Beauty Night legújabb kollekciójának egyik gyöngyszeme, a Dinah fekete body. A luxus fehérnemű vékony rugalmas pántok és ...

Exkluzív testékszer, Bijou-903 nyaklánc

Úgy gondolod hogy valami különleges még hiányzik a fehérnemű ruhatáradból? Most megtaláltad a hiányzó fehérnemű kiegészítődet, a szexi Bijou-903 testékszert! Az aranyszínű nyaklánc nem csupán egy hétköznapi ékszer, ez egy elbűvölő testékszer.

Erotikus necc fehérnemű, N120 fekete cicaruha S/L

Apró szemű necc hálóból készült fekete cicaruha az Obsessive fehérneműk gyártójától. Az erotikus fehérnemű alul merészen nyitott, elöl és hátul mélyen kivágott, a testharisnya akár vállra ejtve is hordható. A harisnyaruha kényelmes, minden irányban rugalmas necc anyaga gyönyörűen simul a testre...
Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)