Elbűvölően szexi 846-os fehérnemű kollekció

Elbűvölően szexi 846-os fehérnemű kollekció

 

Lépj be a fehérneműk új dimenziójába! A puha fekete csipke, és a minden irányból rugalmas anyag érzéki kombinációja garantáltan levesz a lábadról, hisz olyan élményben lesz részed, amelyről eddig csak álomodtál.

A Obsessive a 846-os szexi fehérnemű kollekciójával igazán nagyot alakított. Olyan termékcsaládot hozott létre, melyben mindenki megtalálja a számára megfelelő ruhadarabot.

Közös jellemzője a fehérneműknek a fényes, puha fekete anyag, valamint a virágmintás, elasztikus csipke díszítés. A tervezésnél nagyon figyeltek, hogy minden összhangban legyen.

A fehérneműk alapanyaga rugalmas, testre simuló,, szépen kiemeli a formás idomokat, kényelmes viseletet nyújt úgy a mindennapok során, mint bármely más, jeles alkalomkor.

A hatrészes szexi fehérnemű termékcsaládot úgy alakították ki, hogy könnyedén ki tudd választani a számodra megfelelő darabot.

Biztosan kedvenced lesz a három részes fehérnemű szett. A komplett csipkés tangája és csipkés melltartója mellé egy gyönyörű kis derék fűzőt is készítettek, mely tökélesen kihangsúlyozza a derekadat.

Szexi fehérnemű szett, 846-SEG-1 fekete melltartós szett

 

A kollekció igazi éjszakai fehérneműje a csipkés babydoll szett, melyet a szexi tanga tesz teljessé. Sejtelmes, izgató és szexi, mi kell még egy remek éjszakához?

Szexi fehérnemű, 846-BAB-1 babydoll és tanga

 

A termékcsalád igazán elbűvölő darabja a csipkés body, mely anyagának köszönhetően szintén remekül illeszkedik vonalaidra.

Luxus fehérnemű, 846-TED-1 szexi fekete body

 

Elegancia és luxus, mely a 846-os köntösre jellemző, a csipkebetéteknek köszönhetően elbűvölő éjszakai viselet.

Exkluzív fehérnemű, 846-PEI-1 fekete köntös és tanga

 

A termékcsalád két legkisebb darabjai a 846-os bugyi és tanga.

Amíg a 846-os bugyi hátsó része csupa csipke addig a 846-os tanga eleje a csipkés.

Csipkés fehérnemű, 846-PAN-1 szexi fekete bugyiCsipkés fehérnemű, 846-THO-1 szexi tanga

 

A szexi csipkés fehérneműket úgy alakították ki, hogy a szokványos S/M és L/XL-es méreteken túl XXL-es fehérneműket is készítettek a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek számára.

 

Valami igazán szexi fehérneműt keresel, és XXL-es a méreted?

Válaszd a 846-os köntöst a hozzá passzoló tangával. Tedd még izgalmasabbá az együttléteket! Lazán kösd meg a köntöst és a többit bízd a párodra, így az „ajándékbontás” örömében ketten osztozhattok.

Exkluzív fehérnemű, 846-PEI-1 fekete köntös és tanga

 

Ha pedig randira készülsz, vagy csak egy elegáns body-t keresel a ruhád alá, akkor a 846-os body lesz a Te választásod! A pompás plus size fehérnemű alul kapcsokkal záródik, így garantált a kényelem.

Érzéki plus size fehérnemű, 846 szexi body XXL

 

Remélem sikerült kedvet kapnod a 846-os csipkés fehérnemű kollekcióhoz. Válaszd ki a kedvenced és csábítsd el a szerelmedet!

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy az INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

 

Sok szeretettel várunk Téged!

          Fehérnemű Álom

       Fehérnemű Webáruház

       www.fehernemualom.hu

 

 

 

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)