Csipkés fehérnemű, 846-PAN-1 szexi fekete bugyi

Ragyogj a látványos és vonzó megjelenést biztosító 846-PAN-1 fekete bugyiban! A szexi csipkés fehérnemű anyaga minden irányban elasztikus, szépen követi a hölgyek formás csípőjét. A szexi bugyi csipke anyagát csodás virágminták díszítik.
3.800 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Szín
Méret

Termékleírás

Ragyogj a látványos és vonzó megjelenést biztosító 846-PAN-1 fekete bugyiban! A szexi csipkés fehérnemű anyaga minden irányban elasztikus, szépen követi a hölgyek formás csípőjét. A szexi bugyi csipke anyagát csodás virágminták díszítik. A bugyi elején egy pici szatén masni és egy cirkónium dísz található. Az elegáns fehérnemű kiegészítő két méretben, S/M és L/XL méretekben rendelhető.

Méret: S/M, L/XL
Szín: Fekete

Mérettáblázat

854-THO-1 csipkés fehérnemű, fekete tanga S/M

A fekete tanga minden irányban rugalmas, elasztikus csipke anyaga, finoman simul a testre, érzékien kihangsúlyozva a formás domborulatokat. A szexi tanga elején egy édes kis szatén masni és egy kis cirkónium(nem tartalmaz nikkelt) dísz található.

Exkluzív fehérnemű, 860-TED-2 fehér csipke body

A prémium minőségű elasztikus csipke különösen rugalmas, gyengéden öleli körbe viselőjének testét, az áttetsző fehér csipke érzékien fedi fel a formás női ...

812 fekete combharisnya, szexi szilikon nélküli combfix

A 812-es fehérnemű kollekció szexi fehérnemű kiegészítője a 812-STO-1 fekete combfix. A combharisnya vékony csipke szegéllyel díszített, szegélye nem tart...
Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)