Erotikus fehérnemű, Darksy fekete fűző és tanga

Erotikus fehérnemű szett az erotika és szenvedély kedvelőinek, melynek tartalma a mellben nyitott Darksy fekete fűző és a pikánsan nyitott fekete..
14.500 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Szín
Méret

Termékleírás

Erotikus fehérnemű szett az erotika és szenvedély kedvelőinek, melynek tartalma a mellben nyitott Darksy fekete fűző és a pikánsan nyitott fekete tanga. A kétrészes fehérnemű állítható vállpántokkal készült, függőleges merevítőinek köszönhetően kiválóan formálja az alakot. A corset melltartó kosarai merevítősek, elöl hat kapoccsal záródik, hátul pedig a fűzős megoldásnak köszönhetően tökéletesen alakra igazítható. Az erotikus kivitelezésű, bujaságot sugárzó fűző harisnyatartó pántjai szintén méretre állíthatók, igény szerint levehetőek.

A szexi fűző szetthez tartozó tanga szeméremben "szemérmetlenül" nyitott, bűnbe esésre csábít. Egészítse ki a szexi szettet combfix kínálatunkban megvásárolható szilikon nélküli fekete combfixek egyikével, és már teljes is az összeállítás. Ebben a kihívóan buja és szexi összeállításban garantáltan felkorbácsolja kedvesének érzékeit és fantáziáját, a többi csak Önökön múlikwink...

A Darksy corset és nyitott tanga szett legfőbb termékjellemzői:

Állítható és levehető harisnyatartó pántok Állítható vállpántok Lágyékban nyitott Merevítős melltartó kosarak Fűzős kivitelű
  Függőleges merevítés Alakformálás Ellenőrzött minőség  


Méret: S/M, L/XL
Szín: Fekete

Mérettáblázat

Erotikus fehérnemű, Darksy fekete fűző és tanga

Erotikus fehérnemű szett az erotika és szenvedély kedvelőinek, melynek tartalma a mellben nyitott Darksy fekete fűző és a pikánsan nyitott fekete..

Szexi melldísz, Livia Corsetti Nipple covers M4

A LivCo Corsetti erotikus fehérnemű kiegészítője. A szexi kör alakú, fekete színű melldísz igazán varázs...

Luxus fehérnemű, Charms fekete harisnyatartó és tanga

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)