Amani cicaruha, fekete testharisnya S/L

Ez a fekete cicaruha méltán érdemelte ki az erotikus fehérnemű elnevezést, hisz ebben ízig végig csábító nő leszel. A teljes testet fedő fehérnemű...
6.000 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Szín
Méret

Termékleírás

Háát! Ez a fekete cicaruha méltán érdemelte ki az erotikus fehérnemű elnevezést, hisz ebben ízig végig csábító nő leszel. A teljes testet fedő fehérnemű, rendkívül rugalmas puha anyagból készült, így remekül kihangsúlyozza idomaidat. A hosszú ujjú bodystocking mellrészének kialakításánál arra törekedtek, hogy a csodálatos dekoltázzsal hívd fel magadra párod figyelmét.

Amint pedig a tekintet egyre lejjebb vándorol, a hosszában virágdíszítéses erotikus cicaruhán, végül elér az alul pikánsan nyitott részhez. Az erotikus fehérneműt pedig hátul is érdemes végég pásztázni, hisz a talprésztől a hátközépig végig futó virágmotívum elvezet a hátat csak pár vékony pánttal összekötő felső részhez, mely szabadon hagyja hátadat. Ugye nem csak a látványt szeretnéd kipróbálni?

Méret: S/L

Szín: Fekete

Mérettáblázat

Szexi fehérnemű, 857 fekete hálóing és tanga

A 857-CHE-1 fekete hálóing és tanga szett a 857-es fehérnemű kollekció elasztikus csipkéből és tüllből készült, érzéki megjelenést biztosító alkalmi fehérneműje. A szexi hálóing...

Szexi hálóing, Obsessive Diamond, piros S/M

Szexi hálóing és tanga. Rafinált szabásának köszönhetően vállpátját vállon és csábítóan leengedve...

Exkluzív fehérnemű, Moketta gyöngyház body

Exkluzív gyöngyház színű body az Obsessive-től. A Moketta body elasztikus anyagának köszönhetően testre simuló, elöl mélyen kivágott, mutatós dekoltázs látványában részesítve a szemlélőt.

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)