Viselj Te is szexi necc testharisnyát!

Viselj Te is szexi necc testharisnyát!

 

Te is szereted a testharisnyákat? Vagy eddig még nem is próbálkoztál felkelteni párod érdeklődését egy ilyen csábító fehérneművel?

Itt az ideje, hogy beszerezz egyet! Ha igazán dögös „vadmacska” szeretnél lenni, akkor át kell esned a tűzkeresztségen. Hidd el a férfiak egyik kedvence ez a fajta fehérnemű, mert a női testet sejtelmesen takaró necc bodystocking-ot viselő nőnek nem tudnak ellenállni!

 Az Obsessive erotikus fehérneműket is gyártó cég ismét nagyon sok újdonságot dobott a piacra.

Válaszd ki a kedvenced!

A testharisnyák közös jellemzője, hogy a teljes női testet beborítják. Azonban ennek az erotikus ruhadarabnak az utóbbi időben rengeteg új változata került forgalomba.

A testharisnyákat más néven cicaruhának is nevezik. Főleg azért, mert már nem minden ilyen fajta erotikus fehérnemű fedi a teljes testet.

Nagyon kedvelt darabok a pántos, a nyakba akasztós vagy akár a nyakban megkötős necc csodák.

A következőkben bemutatunk egy kis kedvcsinálót, hogy ki tudd választani a számodra megfelelő darabot!

Mivel erotikus fehérneműkről van szó, a közös jellemzőjük, hogy mindegyik termékünk alul nyitott kialakítású.

Kezdjük a bemutatót egy nyakba akasztós darabbal, az N118-as fantázia névvel ellátott necc csodával.

N118 testharisnya, fekete cicaruha S/L

Nagyon kedvelik a vékony vállpántos testharisnyákat harisnyatartós megoldással. Ezek az erotikus fehérneműk popsit villantanak. Neked melyik necc csoda tetszik jobban, az N117-es vagy az F230-as?

N117 bodystocking, fekete cicaruha S/LF230 necc harisnyaruha, fekete cicaruha S/L

A nők kedvenc darabjai azok a necc cicaruhák, ahol egy kis fantáziát is vittek a fehérnemű kialakításába. Ennek eredményeként készültek olyan darabok, ahol a fehérnemű hátán különböző mintázatokat készítettek.

Ilyen például az F228 vagy az F229-es testharisnya.

F228 necc testharisnya, fekete cicaruha S/LF229 cicaruha, necc testharisnya S/L

Ha tetszettek ezek az erotikus fehérneműk, és még több közül szeretnél válogatni, akkor kattints a cicaruhákat tartalmazó linkre!

Ha kérdésed van a termékekkel, a méretválasztással esetleg a megrendelés leadásával kapcsolatban, keress bennünket bizalommal emailben, telefonon vagy bármelyik közösségi média elérhetőségünkön!

Ha tetszik az oldal kérlek oszd meg ismerőseid, barátaid között, hogy ők is részesülhessenek abban az örömben, amelyeket Te is átélsz ezen fehérneműk viselésekor.

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy az INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

Várunk sok szeretettel:

          Fehérnemű Álom

       Fehérnemű Webáruház

       www.fehernemualom.hu

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)