Vadítóan szexi necc body-k erotikus fehérnemű kínálatunkban!

Vadítóan szexi necc body-k erotikus fehérnemű kínálatunkban!

Az új Obsessive necc body-k, egy különleges részét képezik erotikus fehérneműinknek. Közös jellemzőjük, hogy különösen rugalmas, testre simuló neccből készültek, és a többségük alul merészen nyitott kivitelűA bujaságot sugárzó erotikus fehérneműk sokak által kedvelt fekete színben készültek, a legkülönfélébb fazonok és mintázatok közül válogathatsz a fehérnemű webáruház nyitott body kollekciójában.

Ha a vékony pántos body-kat szereted, ugyanúgy megtalálod őket, mint a szélesebb vállpántos darabokat. Ezekre nagyon jó példa a B114 és a B115-ös erotikus nyitott necc body.

Nyitott body

 

Ha pedig szereted a nyitott hátú szexi body-kat, válaszd a B116 fekete necc body-t.

B116

 

Ha igazán bátor és bevállalós vagy, akinek lételeme a csábítás, akkor válaszd a B117-es body-t, amely alul nyitott, és a merész, nagy szemű, rugalmas necc háló izgatóan tárja fel a női test minden báját.

Buja nyitott fehérnemű, B117 fekete necc body

 

Abban az esetben, ha valami szolidabb, ám mégis dögös fehérneműt keresel, akkor a B118-as nyitott body a te választásod.

Erotikus necc fehérnemű, B118 fekete nyitott body, S/L

 

Eddig olyan nyitott, erotikus fehérneműket mutattunk be, ahol a vállak szabadon voltak, azonban ha más stílusú body-t keresel, akkor tarts velem, és megmutatom, hogy még milyen újdonságok közül választhatsz.

Ezek a fehérneműk, hosszú ujjú darabok, sűrű szövésű, rugalmas anyaguknak köszönhetően tökéletesen követik a női test vonalait.

Válaszd a B124 átlátszó hosszú ujjú body-t, mely egy melldísszel kiegészítve igazán beindítja a férfiak fantáziáját, de választhatod a csillogó B123 fekete body-t is, melyben az apró csillámoknak köszönhetően úgy ragyoghatsz, mint az égbolt legfényesebb csillaga.

hosszú ujjú fekete body

 

A végére is tartogatunk egy kis különlegességet, ami nem más, mint a tangás body. Kollekciónkba három újdonság érkezett, választhatsz vállpántos, illetve hosszú ujjú fazonok közül, piros és fekete színekben. A kollekciónkban B125, B126 és B127 elnevezéssel rendelhetők.

Tangás body

Az izgalmas body termékcsalád termékei S/L méretek után már XL/XXL méretekben is rendelhetők Ha az átlagosnál egy picit teltebb idomokkal rendelkezel, Te is megtalálhatod azokat a pikáns fazonú fehérneműket, melyekben igazán vadítónak és szexinek érezheted magad.

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy az INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

Üdvözlettel:

          Fehérnemű Álom

       Fehérnemű Webáruház

       www.fehernemualom.hu

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)