Szexi fehérnemű palettánk újdonsága - Lillove fehérnemű kollekció

Szexi fehérnemű palettánk újdonsága - Lillove fehérnemű kollekció

Az Obsessive érzékien szexi fehérnemű kollekcióját az elasztikus puha tüll és csipke harmonizáló elegye jellemzi, áttetsző puha anyaga testre simuló, érzékien fedi fel a női test minden báját. Romantikus éjszakák pompás viselete lehet a kollekció bármely modellje. A Lillove kollekciónkban három terméktipus található, a Lillove tüll body, a Lillove szexi tanga és a Lillove hálóing és tanga szett. Előbbi két termék univerzális S/M és L/XL méretekben, míg a szexi hálóing a kicsit teltebb idomokkal rendelkező hölgy vásárlóink legnagyobb örömére már XXL méretben is megvásárolható.

Szexi fehérnemű, Lillove pink body
Szexi fehérnemű, Lillove pink body

Szexi fehérnemű a Fehérnemű Álom fehérnemű webáruház body kínálatából. A Lillove pink body mélyen dekoltált, puha tapintású tüll anyagát körben csodás csipke szegély díszíti. A szexi fehérnemű melltartó kosarai merevítősek, alján több méretben állítható kapoccsal záródik. A szexi body érzékien áttetsző, minden irányban rugalmas anyaga testre simuló, gyönyörűen kiemeli a test minden báját.

Lillove szexi fehérnemű, pink hálóing és tanga
Lillove szexi fehérnemű, pink hálóing és tanga

Lillove szexi hálóing  és tanga a fehérnemű webáruház újdonságainak kínálatából. A pink színű hálóing rendkívül rugalmas, ám puha tüll anyaga testre simuló, kényelmet és érzéki megjelenést biztosít viselője számára. A szexi fehérnemű melltartó része merevítős, csodásan megemeli a kebleket, igazán csábos esztétikai élményben részesítve a szemlélőt. A hálóing vállpántjait és a melltartó kosarakat elasztikus csipkebetét díszíti. A szexi alkalmi fehérnemű univerzális, S/M, L/XL és XXL méretekben kerül forgalomba, melynek díszcsomagolása tartalmaz egy szexi spagettipántos tangát is.

Szexi fehérnemű kiegészítő, Lillove pink tanga
Szexi fehérnemű kiegészítő, Lillove pink tanga

Szexi fehérnemű kiegészítő az Obsessive fehérneműk bugyi, tanga kínálatából. A Lillove pink színű szexi tanga minden irányban elasztikus, rugalmas tüll anyaga kényelmes viseletet biztosít minden körülmények között.

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)