Szexi combfix kollekció érkezett!

Exkluzív és szexi fehérnemű webáruházunk különleges kollekcióval várja a combfix és combharisnya kedvelőit.

A combfix/combharisnya kollekciónkat számos szexi és elegáns combharisnyával bővítettük. Hisz minden férfi kimondott, vagy éppen ki nem mondott vágya a szexi combfixbe bújtatott női lábak látványa. Hát akkor miért vonnánk meg ettől a csodás esztétikai élménytől az urak kiváncsi tekintetét?

Luxus minőségű fekete combfix harisnyatartóhoz. Az exkluzív fehérnemű 15cm széles csipke szegélye nem tartalmaz szilikon csíkot, mely megtartaná...Örömmel jelentjük be, hogy prémium kategóriás fehérneműinkhez színben, fazonban és méretben illő combfix palettával bővítettük fehérnemű kiegészítő kínálatunkat.
A most bemutatásra kerülő combfix és combharisnya kollekció kifejezetten harisnyatartókhoz és harisnyatartós fehérneműkhöz készült, minden darabja szilikon betét nélkül kerül forgalomba, így magukban nem állnak meg a combon, ám megkönnyítik a harisnyatartó pántok kapcsainak csatlakoztatását.
Hisz nincs annál rosszabb, mikor a merev szilikonbetéttel ellátott combfix szegélyébe kell beleeröltetni a harisnyatartó pántok kapcsait, melyek sok esetben azt meg sem tartják, könnyen kioldódnak. Ezek a szexi fehérnemű kiegészítők jelenleg S/M(1/2) és L/XL(3/4) méretekben érhetők el a kollekcióban, de hamarosan XXL méretben is forgalomba kerülnek, mert a gyártók követik a fogyasztói igényeket és gondolnak a kicsit teltebb idomokkal rendelkező vásárlóikra is.
Ezek a  fehérneműk a kedvenc ruhadarabjaid lesznek, hisz a csipkés combfix remekül kiegészíti a miniszoknyát, szexi alkalmi ruhát, szexi dresszt és a különböző fehérneműket. (fűző, míder, corset, fehérnemű szett, és harisnyatartó, röviden minden harisnyatartós fehérnemű típus).
Ha fehérneműt vásárolsz, akkor az a szerencsés, ha mindent egy helyen tudsz megvásárolni. A Fehérnemű Álom fehérnemű webáruház a Te legjobb választásod. Pár kattintás és a kiválasztott szexi vagy erotikus fehérneműd illetve ruhád mellé már ki is választhatod a színben, méretben és fazonban megfelelő combfix/combharisnya fehérnemű kiegészítőt. A cikkünkben bemuatásra került kollekció termékei megtalálhatók a cikk alatt látható Kapcsolódó Termékek között, illetve az alábbi linkre kattintva:
 
A bemutatott combfix/combharisnya kolleció mellett kedvedre válogathatsz szilikonos combfixeink közül, melyek mindegyike csodás csipkével díszített, található köztük egyszínű, vagy mintás, nylon vagy necc anyagú. Különböző színekben és méretekben várják hogy fehérnemű tárad kedvenc kiegészítői lehessenek.
 
Fehérnemű Álom Fehérnemű
         Webáruház              

 

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)