Lovlea szexi piros fehérnemű kollekció – Álmaid fehérneműje

Lovlea szexi piros fehérnemű kollekció – Álmaid fehérneműje

 

A szexi piros fehérnemű kollekció biztosan a Te álmaidat is valóra váltja!

Miért is lehet ez a termékcsalád a kedvenced?

Mert ezek a fehérneműk garantáltan nem hagynak hidegen, sőt szinte felpezsdítik a véred.

Neked mi jut elsőre eszedbe, ha egy piros szexi fehérneműre gondolsz?

Érzékiség, nőiesség, romantika, szenvedély, szerelem, szexualitás, tüzesség, vadító, őrjítő, erotika, de egyben jelenti a veszélyt vagy akár az ösztönösséget. Ezeket a jelzőket még lehetne sorolni, mert mindenkinek vérmérsékletétől, vagy a közelgő alkalomtól függően mást és mást jelent egy szexi, piros fehérnemű.

Hogy miért válaszd a Lovlea szexi fehérnemű kollekció termékeit?

Ha egy szexi piros fehérneműre gondolsz, máris emelkedik a pulzusod, és beindul a fantáziád, elképzeled, ahogy a tükör előtt állva gyönyörködsz a testedet beborító szexi csipke, áttetsző tüll, vagy a testre simuló necc látványában. Egy szexi piros fehérneműt viselve megváltozik megjelenésed, a testtartásod, és megérkezik nőiességed. Egy érzéki fehérnemű magabiztosságot és lenyűgöző megjelenést biztosít számodra, amit szerelmed azonnal érezni fog, amint megpillant.

Lovlea, már a kollekció elnevezése is az érzékiségre, szerelemre és romantikára utal.

Pedig még nem is láttad magát a fehérnemű kollekciót. Ám amit a piros fehérneműs képre nézel, megérted hogy ez a kollekció mindenkinek a vágyát teljesíti.

Lovlea body, piros csipkés fehérnemű.

Ez a piros body, egyszerre tüzes, vonzó és szexi. El tudod képzelni, hogy ezt viseld egy jeles évforduló, netán egy randevú alkalmából?

Tökéletes első találkozásos fehérnemű, hisz nem tudhatod mi lesz a kimenetele, de bármely kivágott ruha alatt kényelmesen hordhatod, hisz a piros body remekül illeszkedik az alakodra. Viszont, ha az este nagyon jól sikerül, akkor pedig a másik fél is boldogan fog az első találkozásra gondolni.

Lovlea piros fehérnemű szett

Ez egy igazán csábító darab. Hisz itt a ravasz kialakítású felső rész teszi ellenálhatatlanná a szettet. A kis kötözős melltartó szett mind a két félnek élményekkel teli együttlétet tud okozni.

Ha már a kötözős daraboknál tartunk….. a Lovlea piros tangát említeném, mert ez a modell sem egy mindennapi darab. Hisz két oldalt a szatén szalagoknak köszönhetően kis masnikat köthetsz,  ez egy igazán egy játékos darab.

A végére hagytam a kollekció egyik kedvencét a Lovlea piros tüll babydoll és tanga szettet.

Egy igazi romantikus fehérnemű. Lágy esésű, finom csipke és tüll anyagának köszönhetően a puha tapintású babydoll, remekül emeli ki a női test vonalait. Szerelmes együttlétek tökéletes fehérnemű választása.

A Lovlea szexi piros fehérnemű család termékei csipkések és sejtelmesen áttetsző  tüll anyagból készültek, ami pedig köztudott, hogy a férfi fantáziát aztán igazán beindítják. Az pedig, hogy ebből mit tudtok kihozni, az már csak rajtatok múlik.

 

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy az INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

Üdvözlettel:

          Fehérnemű Álom

     Fehérnemű Webáruház

    www.fehernemualom.hu

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)