Imperia fehérnemű kollekció az Obsessive-től!

Bemutatjuk az Imperia szexi fehérnemű kollekciót!

Az Obsessive exkluzív és szexi fehérneműk gyártója nem tud megállni. Megállás nélkül ontja a szebbnél-szebb fehérnemű kollekciókat, a kiapadhatatlan fantáziájú tervezői gárda egyik elragadó termékcsaládja az Imperia exkluzív és szexi fehérnemű kollekció. A termékcsalád minden tagja fekete színű, puha tapintású, luxus minőségű tüll és csipke anyagok felhasználásával készült. Az Imperia fehérnemű kollekció négy fehérnemű fajtából áll, melynek tagjai a következők:

Exkluzív fehérnemű, Imperia fekete hálóing

 

A fekete színű exkluzív fehérnemű a webáruház különleges darabja. A fekete hálóing mell alatt varrott, mell része mély "V" kivágású, fekete luxus minőségű csipkéből készült. A puha csipke díszítés a fehérnemű alsó részén szintén megtalálható. A szexi fekete hálóing tartozéka a színében és anyagában megegyező fekete tanga is. A bájos fehérnemű a fehérnemű webáruház Imperia fehérnemű kollekciójában megvásárolható S/M, L/XL és XXL méretekben egyaránt.

Az exkluzív fehérnemű, Imperia fekete hálóing anyagösszetétele: 90% poliamide, 10% elasztán

Imperia hálóing
Szexi fehérnemű, Imperia babydoll

 

Az Imperia babydoll lágy esésű anyagának köszönhetően rendkívül szexi fehérnemű viselet. Csábításhoz tökéletes választás, hiszen a V alakú csipke felsőrész fantasztikusan kiemeli a dekoltázst, és az "A" vonalú babydoll finoman öleli körbe a csípőt. Puha tüll anyagának köszönhetően diszkréten átlátszó, de csak pont annyira, hogy a szexi fehérneműben mindenki magabiztosan hódíthasson. A fekete színű fehérnemű vékony vállpántjai méretre állíthatóak. A szexi babydoll tartalmazza az anyagában és színében megegyező csipke tangát is. A fekete babydoll megvásárolható az Imperia fehérnemű kollekcióban S/M, L/XL és XXL méretekben.

Imperia babydoll
Fekete francia bugyi, Imperia shorties

Szexi fehérnemű, az Obsessive bugyi kollekcióból. A szexi fekete francia bugyi prémium minőséget képviselő virágmintás csipkéből készült. A szexi bugyi áttetsző és rugalmas, elasztikus anyaga tökéletesen simul viselőjének testére, kényelmes viseletet biztosítva bármely alkalomra. A szexi bugyi különleges alkalmak különleges fehérneműje.

A francia bugyi megvásárolható a fehérnemű webáruház Imperia fehérnemű kollekciójában S/M, L/XL és XXL méretekben egyaránt.

Imperia francia bugyi
Szexi fehérnemű, Imperia fekete body

 

Rafinált, luxus női fehérnemű. Fekete, érzékien szexi csipkéből készült body, melynek viselőjével nagyon könnyű bűnbe esni. Próbálja ki a kollekció csábító ruhadarabaját! A body vállpántos kivitelű, mellrészen áttetsző csipke takarja a kebleket, míg alján vékony spagetti pántos tangában végződik. A fekete body megvásárolható az Imperia fehérnemű kollekció kínálatában S/M méretben.

Fontos tudni!

A fent felsorolt termékek pontos méretei a mérttáblázatok Obsessive általános mérettáblázatában megtalálhatók.

Imperia body

* - A pirossal kiemelt, aláhúzott tartalmak kiemelt linkek, melyek segítségével könnyebben megtalálhatja a cikkel kapcsolatos összes fontos információt.

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)