Hódíts a Diamond szexi fehérnemű kollekciójában!

Hódíts a Diamond szexi fehérnemű kollekciójában!

Gyere velem egy utazásra a Diamond szexi  fehérneműk világába! Ígérem, az első alkalom után neked is az lesz a véleményed, hogy ezt a fehérneműcsaládot kár lett volna kihagyni fehérneműtáradból. Indulhatunk?

Diamond vagyis gyémánt.  A név magáért beszél, mert tökéletesen illik erre a kollekcióra. Mi jut eszedbe gyémántról? Az elegancia, a luxus és a minőség, mind az, amit ez a fehérnemű paletta képvisel. Klasszikus elegancia, csábítás, exkluzivitás és luxus minőség sugárzik ezekről a fehérneműkről. Viszont ha már meg is tapintod, érzed a puha, lágy anyagot, mely szinte simogatja bőrödet. Érzed a magabiztosságot, amint felveszed ezeket az elbűvölően szexi fehérneműket. Máris minden vágyad teljesülhet, hisz ilyen csábítóan szexi fehérneműben biztosra mehetsz.

A Diamond fehérnemű család négy fehérnemű fajtából áll, melynek részét képezi a szexi hálóing, a harisnyatartós corset, alul nyitott body és a csodás harisnyatartó. A gyártó nagyon figyelt arra, hogy a klasszikusnak számító fekete mellett többféle színből és méretből tudd kiválasztani a számodra megfelelő fehérneműt. A hófehér fehérneműk tökéletes esküvői, nászutas kollekciók, mert négyféle fehérnemű fajta segíti a választásod. A piros kollekció ünnepi hangulatot teremt, így remek ajándék ötlet, igazi meglepetés a párodnak, hogy a hétköznapok szürkeségét feldobjátok. Kitűnő választás Nőnapra, Valentin napra, illetve  évfordulókra.

A Diamond  szexi fehérnemű kollekció minden darabjára jellemző, hogy kis cirkónium díszítés található a fehérneműkön, fokozva a ragyogást.

Utazásunk első állomása a bestseller Diamond hálóing, melyet már fekete, fehér és piros színekben is megvásárolhatsz a fehérnemű webáruházban. A szexi hálóinghez anyagában hozzáillő tanga is tartozék. A gumírozott vállpántokat lazán a vállra ejtve fokozható a csábítás.

Exkluzív hálóing és tanga. Rafinált szabásának köszönhetően vállpátját vállon és csábítón leengedve ...
Exkluzív fehérnemű és tanga. Rafinált szabásának köszönhetően vállpátját vállon és csábítón leengedve ...
Szexi hálóing és tanga. Rafinált szabásának köszönhetően vállpátját vállon és csábítóan leengedve...
Csábító hálóing, Obsessive Diamond chemise, black L/XL Szexi fehérnemű, Obsessive Diamond chemise, white L/XL Szexi hálóing, Obsessive Diamond, piros S/M

A következő megálló a másik nagy kedvenc a harisnyatartós Diamond corset/míder tangával, mely fekete és fehér kivitelben kapható a fehérnemű webshop kínálatában. Itt is a kollekcióra jellemző kis díszekkel teszik egyedivé a luxus minőségű fehérnemű szettet. Képzeld el, hogy a puha csipke mintás corset szinte részeddé válik, amikor viseled, szinte észre sem veszed, mert olyan puha anyaga van. A tökéletes fehérnemű szettet egy csipke combfixszel teljessé téve már meg van a tökéletes randi fehérneműd.

Az exkluzív fehérnemű palettánk egyik legújabb darabja ez a csodás elasztikus, csipke szövetből készült...
Az esküvői fehérnemű palettánk egyik legújabb darabja ez a csodás elasztikus, csipke szövetből készült...
Harisnyatartós fehérnemű, corset Diamond fekete S/M Luxus fehérnemű, Obsessive Diamond corset, white L/XL

Kis kalandtúránk ezen állomása pedig az erotikus fehérneműk világába röpít Téged. Hisz ha már csábításnál tartunk az erotikus hangulatot és az élményt a Diamond body-val fokozhatjuk igazán! Tökéletesen kihangsúlyozza alakod, vállpántjai csillognak, ez a csillogás a köldök alatti kis díszen köszön vissza, mely szinte mutatja az utat az erotikus fehérnemű legpikánsabb részéhez. Ugyanis ez a fehérnemű alul nyitott. Itt is megtalálod a fehér, fekete és piros változatokat. Válaszd ki a hozzád és az alkalomhoz illő szexi fehérneműdarabot!

Az erotikus, alul  nyitott body a fehérnemű webáruház egyik különlegessége. Piros, elasztikus csipkéből készült...
Az elegáns body a fehérnemű webáruház egyik ékköve. Fekete, elasztikus csipkéből készült, alul nyitott...
Az elegáns body a fehérnemű webáruház egyik ékköve. Az esküvői fehérnemű kollekció keresett darabja, mely a luxus és a elegancia jegyeit hordozza. A body...
Erotikus fehérnemű, Diamond body, piros S/M Erotikus body, Obsessive Diamond teddy black S/M Esküvői fehérnemű, Diamond body, white S/M

Az utazásunk végén pedig visszatérünk a hagyományos fehérneműkhöz. A szexi Diamond harisnyatartó és az anyagában hozzáillő tanga a mindennapi viseletünk fontos kelléke. Ha pedig esküvői fehérneműt keresel, akkor a fehér harisnyatartó erre a legmegfelelőbb választás.

Légy vonzó, légy szexi és különleges! Itt a lehetőség, csak élned kell vele!

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)