Firella - az igazán szexi Nő fehérneműje

Firella - az igazán szexi Nő fehérneműje

 

A Firella fehérneműk az eleganciát, a luxust képviselik. Ezekben a fehérneműkben igazi Nőnek érzed magad.  Amint belebújsz az Obsessive fehérneműkbe, érzékien szexi és csábító Nő válik belőled.

A fehérnemű kollekció közös jellemzője a fekete csipke. Az egyedi mintázat minden darabon megtalálható.

A fehérnemű szett, a nyitott body, a szexi kétrészes szett a játékos szemkötővel, és szilikon nélküli combfix minden darabjában az megjelenik az erotika, a tűz a csábítás. Ezt a termékcsaládot a csábítani vágyó Nők fehérnemű kollekciójának is nevezhetjük.

A klasszikus harisnyatartós szett három részből áll. Tartozéka egy háromszög alakú melltartó, mely hátsó kapcsokkal kényelmesen alakra igazítható. A csipkés tanga, amely tökéletesen kiemeli a női csípőt. A fehérnemű szett talán legigézőbb darabja a csipkés harisnyatartó. A legtökéletesebb látványt akkor nyújtja ez a darab, ha a derekadon viseled, mert így a finom csipke a teljes csípőt beborítja, keretbe foglalja, és eszméletlenül szexi megjelenést biztosít számodra. Ezen felül a harisnyatartó egyedisége a pántokban rejlik. Hisz a megszokott kiviteltől eltértek a tervezésnél, azzal a megoldással, hogy két oldalt helyzeték el a fémes kapcsokat. Ezen kapcsok különlegessége, hogy kétféle anyagból készültek: szilikon és fém, ezáltal biztosítva, hogy tökéletesen megtartsák a kollekció gyönyörű kiegészítőjét, a Firella szilikon nélküli combfixet.

Szexi fehérnemű, Firella harisnyatartós szett

A combharisnya igazi lágy, finom anyagból készült, mely gyönyörűen emeli ki a Női lábakat. A csipkés díszítés pedig a Firella fehérnemű kollekció mintázatának megfelelően készült.

Firella fekete szilikon nélküli combfix

A Firella csipkés body egy igazi randi fehérnemű. Soha nem tudhatod, hogy mi lesz egy találkozás végső kimenetele. Viszont egy biztos, ez a tangás body remekül segít téged, hogy minden helyzetben jól érezd magad. A csipkés body melltartó része megegyezik a fehérnemű szett melltartójával, így hátul állítható kapcsokkal záródik. A melltartó részt, a Firella kollekcióra jellemző csipkés díszítés köti össze a nyitott tangával. Tehát ez az erotikus fehérnemű remekül viselhető egy ruha alatt, viszont nem hagy cserben akkor sem, ha a csábításé lesz a főszerep.

Erotikus fehérnemű, Firella fekete nyitott body

A Firella fehérnemű kollekció utolsó szettje a kétrészes erotikus fehérnemű szett. A nyitott tanga és csipke mintás szemtakaró a merész, csábítani vágyó hölgyeknek készült. Itt már tudod mit szeretnél, mi a célod, ehhez pedig tökéletes választás a kétrészes szett.

Erotikus fehérnemű, Firella nyitott tanga és szemfedő

Ha eldöntötted hogy igazi Nő szeretnél lenni, és olyan fehérneműt keresel ami segít, hogy mindent megmutass vagy éppen eltakarj, ám titokzatos és csábító is szeretnél lenni, akkor ezt a kollekciót Neked készítette az Obsessive.

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom,

vagy az INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

Várunk sok szeretettel:

          Fehérnemű Álom

       Fehérnemű Webáruház

       www.fehernemualom.hu

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)