Esküvői fehérnemű kiegészítők

Esküvői fehérnemű kiegészítők esküvőre, lánybúcsúztatóra

 

Ha esküvőre készülsz, és hiányzik az esküvői ruhádhoz, a fehérneműdhöz illő exkluzív esküvői fehérnemű kiegészítő, akkor jó helyen jársz.

A harisnyakötő, más néven legényfogó az esküvői szett része. Neked már meg van? Kínálatunkban a Julimex és a Polis fehérnemű kiegészítő gyártók termékei közül válogathatsz.

Harisnyakötő választékunkban nagy számban találhatók csodás csipke és szatén legényfogók, fehér, kék, piros és fekete színben egyaránt. Csodás motívumokkal díszített kivitelben készültek, jellemzően masnik, szív és virágdíszítések ékesítik ezeket a luxus minőséget képviselő esküvői fehérnemű kiegészítőket. Újdonságként a harisnyakötőkön megjelentek a gyöngydíszítések is, melyek fokozzák az esztétikai élményt. Csodálatos látványt nyújtanak a menyasszony hófehér combharisnyába bújtatott combján.

A hófehér csipke harisnyakötő gumírozása világoskék szaténból készült, melyet dupla masni, és a közepén egy kis kő díszít. A hagyományoknak ...
Luxus fehérnemű kiegészítő a Julimex fehérnemű kiegészítők gyártójától. A világoskék szatén harisnyakötőt hófehér csipkével szegték körbe. A kék...
A harisnyakötő remek ajándék ötlet lánybúcsúztatóra és esküvőre egyaránt. A legényfogó a JULIMEX fehérnemű kiegészítő gyártó PARIS COLLECTION ha...

Széles körben elterjedt szokás, hogy a menyasszony lánybúcsúztatójára egy csodaszép harisnyakötőt/legényfogót adnak ajándékba, követve a régi hagyományokat, melyek szerint az esküvői fehérneműnek, ruhának mindig kell valamilyen kék színt is tartalmaznia.

Napjainkban egyre többször keresik harisnyakötő különlegességeinket szexi fehérnemű szettek kiegészítőjeként, éppen ezért széles színválaszték közül válogathatnak kedves vásárlóink.

A szexi combfixekről, ugye nem feledkezel el?

 

Esküvői combfix

 

Számunkra az a legfontosabb, hogy boldog, elégedett Nőként viseld az általunk forgalmazott fehérneműket.

Ha szeretnél részesülni kupon akcióinkban, regisztrálj fiókot weboldalunkon!

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy az

INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

Üdvözlettel:

          Fehérnemű Álom

       Fehérnemű Webáruház

       www.fehernemualom.hu

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)