Csábító LivCo Corsetti erotikus nyitott harisnyák!

Fűszerezd meg a hétköznapokat a LivCo Corsetti erotikus nyitott harisnyáival!


Gondoltál már arra, hogy egy kihívóan szexi fehérnemű kiegészítőben leped meg életed szerelmét?
A LivCo Corsetti nyitott randi fehérneműi remek segítséget nyújthatnak számodra.
Mi volt a legerotikusabb vágyad, álmod, amit eddig még nem mertél a kedvesednek elmondani?

Szeretnél egy kis bujaságot az együttlétetekbe csempészni úgy, hogy a rajtad levő pikáns fehérnemű alkotás egyértelmű jelzés legyen álmaid férfijának, hogy ideje a tettek mezejére lépni?
A LivCo Corsetti újdonságok most valóra válthatják titkos kívánságaidat, melyek tökéletes eszközei lehetnek pajzán vágyaitok önfeledt megélésében.


A nyitott harisnyák a fehérnemű webáruház áruválasztékának top kategóriái közé tartoznak, hiszen óriási sikerük van vásárlóink körében.
Sokan nem is gondoljátok, hogy egy ilyen diszkért, mégis erotikus fehérnemű milyen remek választás, ha:
               -    randira készülsz,
               -    fel szeretnéd dobni a hétköznapivá vált együttléteteket
               -    szerelemed régi vágyát szeretnéd teljesíteni
               -    egy egyedi formatervezésű ruhadarabot szeretnél
               -    vagy csak igazán csábító szeretnél lenni


Ezeket az erotikus harisnyákat kényelmesen viselheted, hisz rajtad kívül senki nem tudja, hogy mire készülsz. Egyetlen ruha alatt sem fog feltűnni, milyen pikáns fehérnemű kiegészítőt viselsz.


A LivCo Corsetti fehérneműk közül a Torimini fekete nyitott harisnyanadrág igazán romantikus hangulatba hozhat benneteket, hiszen a kis szívecskés mintának köszönhetően egy átlagos harisnyanadrágnak tűnhet. Viszont Te nagyon jól tudod, hogy miért viseled ezt a csábító darabot.

Torimini fekete nyitott harisnyanadrág


Ám ha a látványra szeretnéd a hangsúlyt fektetni, és szeretnéd, hogy a kis szexi dressz alatt található nyitott harisnyanadrág már sejtelmesen utaljon párodnak arra, hogy egy különleges estének néztek elébe, akkor az erotikus fehérnemű, Nitorim nyitott harisnya a Te választásod.

Erotikus fehérnemű, Nitorim nyitott harisnya


Szeretnéd egy, a szoknya alól csábítóan előbukkanó mintákkal díszített harisnyával felhívni kedvesed figyelmét, kinek az igéző látványtól akarata ellenére elindulnának kezei a szépen csomagolt hosszú combjaidon?
A nyitott fehérnemű, Nimari fekete harisnyanadrág biztos felkelti az érdeklődését, a többi pedig már rajtatok múlik.

Nyitott fehérnemű, Nimari fekete harisnyanadrág


Ha a combfixek a kedvenceid, és valami igazán különleges darabot keresel, akkor a fekete harisnyatartós combfix, Monikoni Garter Stockings az édes kis masni dísszel a combján és a kis csipke szegéllyel igazán remek választás lehet.

Fekete harisnyatartós combfix, Monikoni Garter Stockings

Szereted a letisztult darabokat? A harisnyatartós combfix, Marineit Garter Stockings, elnyerheti tetszésed.  A harisnyatartós combfix egy pici csipkével díszített, hogy kiemelje csodálatos derekad.

Harisnyatartós combfix, Marineit Garter Stockings


Bármelyik nyitott harisnyanadrágra esik is a választásod, egy izgalmas, forró hangulatú együttlét lehetősége, már a fehérnemű kiválasztásakor körvonalazódik. Mire pár nap múlva kézhez veszed a vágyott darabot, már teljes egészében készen állhatsz, hogy felejthetetlen időt töltsetek el ezen erotikus fehérneműk társaságában.
Még több randi fehérneműt keresel? A nyitott harisnyák között megtalálhatod a kedvenced.


Érdemes kipróbálnod valami újat! Itt a remek alkalom!

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy az INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

Üdvözlettel:

          Fehérnemű Álom

     Fehérnemű Webáruház

    www.fehernemualom.hu

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)