Beauty Night fehérnemű kollekciónk újdonságai

Beauty Night kollekciónk újdonságai!

 

Te is szereted a merész fehérneműket? Most válogathatsz a vadító, a szexi vagy éppen az erotikus szettek közül. Ha szerinted is szeretik a férfiak a dögös, vadító fehérneműket, és Neked is fontos, hogy egy igazi „vadmacskaként” csábítsd el párodat, akkor most válaszd ki a megfelelő fehérneműt!

 

Szereted a csillogást? Ha igen, akkor az új testharisnya Neked készült!

A Martha cicaruha egy eléggé klasszikus darab. Az apró necc hálós testharisnyát viszont egy kis aprósággal tették ellenállhatatlanná. A necc cicaruhán kis csillogó strasszokat helyzetek el.

Ugye már nem is olyan hétköznapi darab? Igazán egyedi darab, melyben igazán bedobhatod magad, és indulhat a csábítás!

Martha cicaruha, fekete testharisnya S/L

 

Vagány és dögös! Ha szereted a különleges és testhez álló erotikus fehérneműket, akkor a Lucelia cicaruha a Te viseleted.

Az egyedülálló mintázata, a hosszú ujjú kialakítása és a kicsi és a nagy necc szemek váltakozása egy páratlan testharisnyát alkot. A fekete bodystocking alul nyitott kialakítású, tökéletes randi fehérnemű.

Ha még nem próbáltál ilyen darabokat, akkor hidd el megéri meglátod a párod arcán azt a vágyakozást, amint meglát benne ebben a csodálatosan testre simuló darabban.

De beszéljenek a képek, szerintem meg fognak győzni. 😊

Lucelia cicaruha, fekete testharisnya S/L

 

Légy titokzatos!

Válaszd a fehérnemű webáruház újdonságát az Eve fekete fűző szettet, a csipkés fehérneműt! A gyártó nagyon jól felismerte, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik az exkluzív és egyben titokzatosságot sugalló fehérneműkre. A csipkés szemkötő pedig még több izgalmat visz az együtt töltött pillatokba.

A harisnyatartós fehérneműhöz ne felejtsd el a hozzá tökéletesen illeszkedő combfixet! A Romance széles csipkés combharisnyával egy elbűvölő szettben kápráztathatod el szerelmed.

Szexi csipkés fehérnemű, Eve fekete fűző szett

Lépj ki a komfortzónádból, és tégy egy próbát!

 

Reméljük, hogy ezek a darabok is felkeltették érdeklődésedet!

Ha kérdésed van, keress bennünket emailben, telefonon vagy bármelyik közösségi média elérhetőségünkön!

Ha tetszik az oldal kérlek oszd meg ismerőseid, barátaid között, hogy ők is részesülhessenek abban az örömben, amelyeket Te is átélsz ezen fehérneműk viselésekor.

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy az INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

Várunk sok szeretettel:

          Fehérnemű Álom

       Fehérnemű Webáruház

       www.fehernemualom.hu

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)