Amarone szexi fehérnemű kollekció- az igényes nők választása

A fehérnemű webáruház szexi fehérnemű kínálata új termékcsaláddal bővült. Hogy miért essen a választásod az Amarone termékekre? A válasz egyszerű, az Amarone szexi fehérnemű kollekció az elegancia és prémium minőség méltó képviselője. A fehérneműk a kifinomult ízlés, egyedi stílus és formatarvezés megtestesítői. A fekete szatén, tüll és a ciklámen színű csipke díszítés szemet gyönyörködtető kompozíciót alkot. Az Obsessive tervező csapatának köszönhetően nyolc féle fehérnemű típust tartalmaz ez a minden szempontból szexi fehérnemű család.

A fehérnemű kollekció egyik ékköve a gyönyörű Amarone fűző, mely különleges alkalmak tökéletes fehérnemű választása. Tedd kompletté ezt az exkluzív ruhaneműt, és válsszd hozzá a kollekció szexi kiegészítőjét, az Amarone combfixet. A combfix csipke szegélye kitűnően harmonizál a fűző és a tartozékát képező tanga ciklámen színű díszítésével.
 
Ha igazán exkluzív és szexi éjszakai fehérnemű viseletetben szeretnéd elkápráztatni életed párját, akkor számodra a lágy esésű, áttetsző fekete tüll anyagból kászült Amarone babydoll, vagy a testre simuló, formás idomaidat pikánsan kihangsúlyozó Amarone hálóing a tökéletes választás.
 
A szexi randi fehérneműk sorát bűvíti még a szeméremben nyitott szexi Amarone body, az Amarone nyitott tanga és a ruházat alatt is hordható három részes Amarone fehérnemű szett, mely tartalmazza a harisnyatartót, melltartót és a színben és anyagában hozzá illő tangát. Aki ekkkora választékból nem találja meg a számára megfelelő fehérnemű darabot, az máshol sem fogja:-)). 
 
 

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)