A döntés a Te kezedben van. Válaszd a 857-es Nőiesen szexi fehérneműket!

A döntés a Te kezedben van. Válaszd a 857-es Nőiesen szexi fehérneműket!

 

Határozott Nőnek tartod magad, aki tudja mit akar? Hajlandó vagy tenni azért, hogy a vágyaid és elképzeléseid valóra váljanak? Tedd meg az első lépést! Válaszd a 857-es szexi fehérnemű családot az Obsessive-től!

Bizonytalan vagy? Akkor még inkább meg kell nézned a csipkés fehérnemű kollekciót!

Ez a fekete tüll és csipkével díszített termékcsalád 5 különböző fehérneműt tartalmaz, melyből Te is megtalálhatod a számodra kedvező darabot!

A 857 kétrészes szexi fehérnemű szett, egy csábító csipkés bugyiból és az egyedi kialakítású melltartóból áll. A csipkés bugyi szépen emeli ki a csípőt. Tökéletes viselet akár egy dresszhez is.

857 kétrészes szexi fehérnemű szett

Szexi fehérnemű, 857 fekete hálóing és tanga. Az átlátszó tüll hálóing a csábításhoz megfelelő éjszakai viselt. Az igazán szemet gyönyörködtető fehérnemű a női test vonalait kiemelve simul a viselőjére. A falatnyi tanga pedig igazán szép keretbe foglalja a popsit.

Szexi fehérnemű, 857 fekete hálóing és tanga

Ha a lágyabb esésű darabokat szereted, akkor ez a szexi fehérnemű, 857 babydoll és tanga akár a Te kedvenced is lehet. A különleges felső résszel ellátott csodálatos fehérnemű mell alatt varrott kialakítású.

Szexi fehérnemű, 857 babydoll és tanga

Ha egy mindennap használatos darabot keresel, akkor a csipkés fehérnemű, 857-THO-1 szexi fekete tanga nagy eséllyel landolhat a kosaradban.

Csipkés fehérnemű, 857-THO-1 szexi fekete tanga

Ha pedig igazán biztos vagy magadban, és elégedett vagy az alakoddal, mutasd meg kedvesednek, és váltsd valóra régóta dédelgetett vágyaitokat az erotikus fehérnemű, 857 fekete nyitott bodyban!

Erotikus fehérnemű, 857 fekete nyitott body

Ha kérdésed van, keress bennünket emailben, telefonon vagy bármelyik közösségi média elérhetőségünkön!

Ha tetszik az oldal kérlek oszd meg ismerőseid, barátaid között, hogy ők is részesülhessenek abban az örömben, amelyeket Te is átélsz ezen fehérneműk viselésekor.

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy az INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

Várunk sok szeretettel:

                                      Fehérnemű Álom

                                 Fehérnemű Webáruház

       www.fehernemualom.hu

Gyártók

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)