860-as csipke fehérnemű kollekció! - a csipkés fehérneműk királynője

860-as csipke fehérnemű kollekció! - a csipkés fehérneműk királynője

 

Az Obsessive fehérneműk gyártója ennél a fehérnemű családnál csak a csipkét használta ahhoz, hogy egy remek kollekciót alkothasson. A termékcsalád indításakor két színt használt. A kedvelt piros és fehér színű kollekcióval lopta be magát a hölgyek szívébe és az urak fantáziájába.

860-as csipke fehérnemű kollekció

Kezdetben a fehérnemű webáruház oldalán is csak pár darab volt megtalálható ebből a csodálatos termékpalettából. Először a csipkés body, a csipkés fehérnemű szett és a csipkés hálóing került a boltok polcaira.

A szexi csipke fehérnemű kollekció "fogósságának" titka a részletekben rejlik: Minden termék merevítős melltartó kosarakkal készült, gyönyörűen kihangsúlyozva ezáltal a kebleket, ezen felül a 860-as csipke fehérneműk mindegyikénél közös kapcsolódás a gyönyörű virágmotívumokkal díszített elasztikus csipke és egy kis cirkónium díszítés. Ezek a látványos részletek varázsolják olyan egyedivé a kollekció minden egyes termékét.

A csodálatosan rugalmas csipke nagy sikert aratott, mert a fehérneműk tökéletesen alakra simuló darabok, így a női vonalakat kihangsúlyozva a férfi szemeket is garantáltan ámulatba ejtik. Egyre nagyobb körben vásárolták férfi vevőink is szerelmüknek termékcsalád csábosan szexi darabjait.

A gyártó pedig a nagy sikernek köszönhetően az idei évben új színekkel tette változatosabbá a csipkés fehérnemű kollekcióját. Két színt dobott a piacra: az örök fekete és az igazán csajos rózsaszín. Különlegességként a rózsaszín csipke fehérneműi csak limitált darabszámban kerültek forgalomba.

 860-as csipke fehérnemű kollekció

A klasszikus fekete és a vidám rózsaszín nagyon kedvelt lett az online fehérneműt vásárlók körében is.

A gyártó tovább vitte a klasszikus szín palettát, és újabb modellekkel gazdagította kínálatát. Így jelent meg a szexi csipkés babydoll, az erotikus kivitelezésű, fekete nyitott tanga, valamint a lenyűgöző megjelenést biztosító, csipkés fekete fűző.

 860-as csipke fehérnemű kollekció

A 860-as Obsessive fehérnemű termékcsaládot a fehérneműk hátsó részének a kialakítása is egyedivé teszi, mondhatni a kollekció védjegyévé vált a dupla keresztpánt minden terméknél.

A remek szabás, és fantasztikus anyag egy olyan kombinációja elevenedik meg a 860-as csipke fehérnemű kollekcióban, ami biztosan a Te kedvenced lesz. Hisz ha már részese voltál annak a csodának, amit ennek a fehérneműnek a felvételekor megtapasztaltál, biztosan állíthatom, hogy az új termékek is el fognak Téged kápráztatni.

Ha pedig még csak most találkoztál először ezzel a kollekcióval, akkor azt ajánlom, hogy képzeld el, amikor a fehérnemű finoman simogatja bőrödet, a csipke lágy anyaga gyengéden öleli körbe a tested. A fehérnemű viselésekor nemcsak Te részesülsz egy fantasztikus élményben, hanem párod is, hiszen a vizuális élményen felül egy felejthetetlen esemény részese lehet, ha kellően felkorbácsolod érzékeit.

Ha randira készülsz, és még nincs elképzelésed, javaslom nézz körbe a weboldalon, és válaszd ki azt a csipkés fehérneműt, amiben az éjszaka királynőjének érezheted magad. Válaszd azt a fehérneműt, ami az alkalomnak, ízlésednek és alkatodnak a legmegfelelőbb, hisz akkor garantált a mindent elsöprő siker.

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, kollekcióinkról, csatlakozz hozzánk a FACEBOOK-on: https://www.facebook.com/fehernemualom, vagy az INSTAGRAMON: https://www.instagram.com/fehernemualom.hu/

Üdvözlettel:

          Fehérnemű Álom Fehérnemű

                       Webáruház

             www.fehernemualom.hu

Ön még nem érte el a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)
Gratulálunk! Ön elérte a minimális kosár értéket! (3000,- Ft)